Opdrachtgevers

Opdrachtgevers

U heeft een project rond het spoor en bent op zoek naar de juiste technici op detacherings- of projectbasis? Dan bent u bij SVO-rail aan het juiste adres. Als we een onderverdeling moeten maken in onze expertise, dan zou dat ‘railinfrastructuur’ en ‘rolling stock’ zijn.

RAILINFRASTRUCTUUR

SVO-rail heeft specialisten beschikbaar met een brede expertise binnen de railinfrastructuur. Zij worden ingezet in bijvoorbeeld het ontwerpen, coördineren, aanleggen of vernieuwen van heavy rail of lightrail. SVO-rail werkt aan diverse mobiliteits- en openbaar vervoervraagstukken, waarbij zowel beleid als technische uitvoerbaarheid belangrijk zijn.

ROLLING STOCK

SVO-rail inspecteert en controleert rollend materieel en de apparatuur en systemen daaromheen. Onze mensen coördineren de werkzaamheden, leggen afkeurnormen vast, beoordelen de naleving en stellen verbetertrajecten voor. Wij begeleiden certificeringstrajecten en werken aan veiligheidsvraagstukken. Onze gedreven medewerkers zijn een waardevolle aanvulling voor uw project op het moment dat u ze nodig heeft.

VACATURES

Bent u als opdrachtgever geïnteresseerd in SVO-rail? Bekijk ook eens onze projecten en neem contact met ons op.