• Overal

Deze opdrachtgever in Utrecht voert metingen uit langs het spoor, in treinen, in een werkplaats of in een laboratorium, waarbij een combinatie aan grootheden gemeten worden. De teams van Mechanica en Electronica werken nauw samen en bestaan uit gedreven collega’s die allemaal grote passie hebben voor het vak. Jij komt als technisch adviseur het team Elektrotechniek versterken.

Jouw werk begint zodra de aanvraag van de klant binnenkomt. Door jouw vragen weet je  de juiste informatie boven tafel te krijgen. Aan de hand van de klantvraag stel je specificaties op en zorg je (met ondersteuning van je Sales-collega’s)  voor een duidelijke offerte).

Elk project is anders, elk project is maatwerk. Jij denkt daarom graag mee met de klant en biedt oplossingen om een project tot een goed einde te brengen. Voorbeelden van projecten zijn: testen voor het toelaten van railvoertuig- en infracomponenten of spoorbeveiligingssystemen (ATB en ERTMS.

Wat breng je mee voor deze functie?

  • Je hebt kennis van (electro)techniek en hebt een service- en klantgerichte instelling;

  • Je vindt het een uitdaging om binnen een groeiende, internationale organisatie te werken;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed en het liefst ook de Engelse taal;
  • Je kan goed schakelen; elk project is voor een groot deel anders en vraagt om een andere aanpak;
  • klanten en collega’s werken graag met jou.

Dit zijn de arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een baan met veel klantcontact. je collega’s zijn bedreven en staan klaar voor klanten en collega’s.

  • Een goed salaris.
  • Een uitstekende pensioenregeling.
  • Een goede reiskostenregeling,  waar je kan kiezen of je voor een vast bedrag per maand gaat of een NS business card. Natuurlijk worden je kilometers vergoed als je pad bent naar klanten.
  • Professionele ontwikkelingsmogelijkheden. In overleg bestaan er volop mogelijkheden om jouw kennis te verbreden d.m.v. trainingen of cursussen. Bijvoorbeeld de cursus ERMTS van SVO-rail.
  • Een keuzeplan met o.a. fietsenplan, extra pensioenopbouw of extra vakantiedagen.

 Over SVO-rail:

SVO-rail is een ingenieursbureau, gespecialiseerd in het flexibel bemensen van projecten op en rond het spoor. We werken voor verschillende opdrachtgevers en zo kun jij je vanuit SVO-rail ontwikkelen tot een allround spoorspecialist, óf je ontdekt juist het vakgebied waarin jij specialist wilt worden. Bij SVO-rail hebben we naast een echte passie voor het spoor ook een uitstekend netwerk in de spoorwereld, zodat we jou altijd op een project kunnen plaatsen waar jij het beste uit jezelf kunt halen. En kunnen we je helpen in je ontwikkeling, dan zullen we dat altijd doen.

Hier ga je werken:

Een bedrijf met professionals die rijke ervaring en expertise weten om te zetten in concrete oplossingen voor klanten. Van strategisch inzicht tot praktische ondersteuning met lab- en veldmetingen op het gebied van railinfra en rollend materieel.

Meer weten?

Neem contact op met onze recruiter Janine van Ginkel, via janine@svo-rail.nl of 0653501515

Om te solliciteren op deze vacature stuur je je sollicitatie naar info@svo-rail.nl